Diensten

living-room

30+

jaar
Ervaring

Waarom zou u voor ons kiezen?

Onze professionele vakmensen

U wilt natuurlijk zoals iedereen de beste service, kwaliteit en de nodige garanties voor uw stucwerk, tegel- en/of schilderwerk van uw nieuwe of oude woning. Met onze 30 + jaar ervaring hebben wij nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dat ook nooit doen!

Wij garanderen u dan ook dat de kostprijs van onze al onze diensten goed te betalen zijn, ook zorgen wij er altijd wel voor dat de kosten altijd binnen uw eigen budget passen. het laten opknappen van uw woning hoeft namelijk niet duur te zijn. Wij zullen u dus ook blij verrassen met onze vriendelijke offertes.

  • Snelle service
  • Flexibele planning
  • Gratis offerte binnen 5 minuten
  • Kwaliteit en garantie voor een scherpe m2 prijs
  • NOA erkend stucbedrijf
  • 30+ jaar ervaring

Onze werkwijze

In 3 simpele stappen naar het gewenste eindresultaat!

Neem vrijblijvend contact op
App of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.
Vrijblijvend advies op locatie

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct voor u aan de slag!

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Onze diensten

Wij nemen al uw werk uit handen

Zie hieronder een greep uit de diensten die wij u kunnen bieden.

Plafonds kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden, afhankelijk van het materiaal en uiteraard van uw wensen. U kunt kiezen voor een gladde afwerking van uw plafonds of een fijne of grove structuur (schuurwerk). Ook met sierpleister kunt u een mooi effect bereiken.
In Frankrijk is béton ciré al meer dan 17 jaar een veel gebruikt product. Reden voor de grote vraag naar béton ciré is de unieke samenstelling en daarmee uitgebreide toepassingsmogelijkheden.
Yilmaz Stucadoors is gespecialiseerd in het slopen van badkamers, wc’s en keukens. Maar ook in de overige ruimtes in uw woning kunnen wij muren, plafonds of vloeren slopen.
Wat tegenwoordig als zeer fraai wordt ervaren is het saus klaar maken van de binnenmuren. Als men dit doet in combinatie met togen en of lijstwerk krijgt men een bijzonder mooi en stijlvol eindresultaat. Belangrijk is weer de analyse van de ondergrond, scheuren worden behandeld en de ondergrond word voorzien van een goede hechtprimer.
U kunt om meerdere redenen kiezen voor stucwerk. Een reden is bijvoorbeeld om uw ruwe wanden en plafonds een mooie gladde afwerklaag te geven. Een andere belangrijke reden om te kiezen voor stucwerk is omdat dit decor verschaft en sfeer in huis brengt.
Behalve de werkzaamheden voor binnenshuis is het ook mogelijk om buitengevels te stukadoren. Hierbij moet u onder andere denken aan het glad afsmeren van een buitengevel, schuurwerk of spachtelputz.
Glad pleisterwerk, ook wel bekend als glad stucwerk of gladde wanden, is een veelgebruikte techniek voor het creëren van een strak en naadloos oppervlak in huis. Het is een populaire keuze voor huiseigenaren en architecten vanwege de vele voordelen die het biedt.
Zoekt u een goede tegelzetters voor uw tegelwerk? Dan bent u bij Yilmaz Stucadoors op het goede adres. Wij hebben professionele tegelzetters die kunnen worden ingezet voor elk soort tegelwerk.
Spackspuiten is de laatste jaren enorm populair geworden. Vooral in de nieuwbouw woningen en utiliteitsbouw word spackspuiten steeds vaker gebruikt. Spackspuiten of spacken wordt veel in de nieuwbouw gebruikt maar ook voor de renovatie van oude woningen .
Voor het afwerken van plafonds en wanden beheersen we de vakbekwaamheid om plafond plinten te plaatsen om u woning een mediterrane sfeer te geven aan uw huis.
Bij Yilmaz Stucadoors kunt u terecht voor alle soorten schilderwerk en andere wand afwerkingen. Wij leveren kwaliteit en service waarbij klanttevredenheid het belangrijkste is. We hebben een groeiend vast klantenbestand voor zowel projecten als particulieren, maar doen ook werk op basis van offerte.
Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stukadoor. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond. Het droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesausd te worden.
Sierpleister is een kunstharsgebonden produkt, met een zeer fraaie, korrelige structuur. Er is keuze uit de korreldikte’s 1 mm 2 mm en 3 mm of anders aangeduid extra fijn, fijn en middel.
Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Een raapwerklaag is tussen 7 millimeter en 5 centimeter dik. Bij dunnere lagen wordt gesproken van pleisterwerk.
Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter.
Wij gebruiken de latex muurverf om het gladde stucwerk te behouden. De latex spuit geeft een veel gladder resultaat dan wanneer het plafond wordt afgewerkt met een verfroller.
Voor grotere oppervlakten kan machinaal stucwerk toe worden gepast. Met machinaal stucwerk kan snel en effectief worden gewerkt, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij traditioneel stukadoorswerk.
Na het verwijderen van de oude behanglaag of lagen zal de ondergrond vaak niet meer voldoende vlak zijn om een nieuwe behanglaag te dragen. Men kan dan ook het beste een nieuw elektriciteitsplan maken bijvoorbeeld stopcontacten op 30cm van de plint.

Vrijblijvend advies op locatie en prijsopgave!

Vraag gratis een offerte aan

Om garant te staan voor de best mogelijke kwaliteit maken wij enkel gebruik van A-kwaliteit merken en materiaal.

Kwaliteit gegarandeerd

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op

Wij komen vrijblijvend bij u langs, op locatie bespreken wij uw wensen en inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen.