Spackspuiten

Spackspuiten is de laatste jaren enorm populair geworden. Vooral in de nieuwbouw woningen en utiliteitsbouw word spackspuiten steeds vaker gebruikt. Spackspuiten of spacken wordt veel in de nieuwbouw gebruikt maar ook voor de renovatie van oude woningen .

Een pleisterlaag wordt machinaal, met behulp van een spuitmachine, onder hoge druk op muren en wanden gespoten. Als deze laag droog is, volgt een tweede laag die de muur of het plafond voorziet van de structuur. U kunt kiezen voor een grovere of fijnere structuur.

U kunt spack in elke kleur naar keuze aan laten brengen. Spack heeft een rustige, egale korrelstructuur te vergelijken met een gestukadoorde muur. Spack bevat kunsthars en kalk dit maakt dat het erg hard is en stootvast.

Voordelen van Spackspuiten

Spackspuiten is relatief wat goedkoper dan de traditionelere manier van het bewerken van een wand. Het eindresultaat is er echter zeker niet minder om en spackspuiten is zowel in droge als vochtige ruimten goed te doen. Het heeft een hoge dekkracht, het hecht makkelijk en stevig aan de ondergrond en is, en dat is zeker niet onbelangrijk, goed over te schilderen.

Wij bieden spuitpleisters inclusief materiaal.

Neem voor onze scherpe tarieven contact met ons op.