Tevreden klanten

Tevreden klanten

Bij ons is de klant nog altijd koning. Pas als de klant tevreden is over het bereikte resultaat, zijn wij tevreden.

Wij als Stucadoorsbedrijf Yilmaz zeggen:
De klant betaald pas wanneer deze tevreden is. Als klant hoeft u tevens geen aanbetaling te doen. U betaalt pas als u helemaal tevreden bent!

Met Stucadoorsbedrijf Yilmaz is het altijd mogelijk om te onderhandelen over de beste prijs voor de beste kwaliteit van de gevraagde werkzaamheden.

Daarnaast houden we continue de vinger aan de pols in de relatie tussen onze klanten en stemmen we onze dienstverlening af op de behoeften en wensen van onze klanten.

Op deze manier werken we structureel aan tevreden klanten.

Stucadoorsbedrijf Yilmaz
4.6
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Ben KolkmanBen Kolkman
14:53 03 Apr 22
Woonkamer en hal laten stucen en het ziet er fantastich uit.Alles in een dag klaar met 3 man tegelijk. Communiceren is wat lastiger maar dankzij mijn turkse buurvrouw prima verlopen. Ze werkten erg secuur en netjes en voordat ze weggingen was alles netjes opgeruimd.Het reultaat is mooi en de prijs is prima. Ik ga dit bedrijf zeker nog een keer gebruiken voor de bovenverdieping.
martien luykenmartien luyken
11:19 17 Mar 22
Deze firma heeft mij op korte termijn uit de brand geholpen. Superstrak werk afgeleverd. Echt aan te raden deze stukadoor. Mannen werken hard en ruimen alles goed op.
Juan GorgelJuan Gorgel
11:27 21 Sep 20
Zeer goed en professioneel stucadoorsbedrijf. Yilmaz en zijn team hebben ondertussen al drie huizen binnen onze familie voorzien van zeer strakke wanden. Prijs /kwaliteit is uitstekend en zijn mannen werken zeer goed en ruimen keurig alles op.
Déborah KDéborah K
08:32 22 Jun 19
Wat een geweldig bedrijf. Kwamen om onze volledige benedenverdieping incl. Plafond(s), hal en overloop te stucen. Eerste dag kwamen ze met 3 man, Yilmaz komt tussendoor even kijken en binnen no time staan ze met zijn 6’en als het nodig is om het werk op tijd af te leveren. Niets is een probleem en het hardwerkende personeel is zéér vriendelijk, vakkundig en bescheiden. De dag daarna werd alles met 3 man nagelopen en bijgewerkt en uiteindelijk komt Yilmaz het zelf controleren. Zelfs de kleinste details worden dan nog weggewerkt die je met het blote oog amper zelf had kunnen waarnemen. Alles wordt van te voren afgedekt en naderhand maken ze alles weer helemaal ‘schoon’. Dit bedrijf is een echte aanrader want je betaald zoals je beloven inderdaad een mooie prijs voor absoluut vakmanschap. Bedankt voor al jullie werk en wij zullen jullie aan iedereen aanbevelen!N.b. De voertaal van het vriendelijke personeel is Turks met wat Nederlands. Dit maakt communiceren soms wel wat lastiger maar levert geen enkele belemmering op!!
DJ HildebrandDJ Hildebrand
20:36 28 Aug 18
Yilmaz zegt nooit nee, maar laat je altijd een paar keer vragen of ie wil komen. Als ie dan komt kijken biedt hij een redelijke prijs aan en een acceptabele termijn. Uiteindelijk heeft hij veel personeel dus t kan vaak snel. Wanneer ze dan klaar zijn, is t ineens allemaal wat duurder geworden en moet je meer betalen 🤔. Mijn advies; houd vast aan de overeenkomst, want dat is wat je bent overeengekomen. Kwaliteit is vaak wel ok
js_loader